Lunkans vardagsrum - sessions
 
       
HEM
FIRST TAKE
SESSIONS
KOMMANDEE
LYSSNA
VIDEO
RECEPT
ROLIGA TIMMEN
GÄSTBOK
KONTAKT
 
     
     
 
 
 
 
Lunkans Vardagsrum AID    
Den 19/12 2009 spelade Lunkans Vardagsrum AID in "De e jul i Lunkans vardagsrum".    
Se videon "De e jul i Lunkans Vardagsrum"    

Bildextra

   
 
 
 
 
Ron & Don session part IV del 1 with special guest Mr Onion    
Den 28/11 2009 gjorde superduon Ron & Don ett efterlängtat återbesök i vardagsrummet. Special guest var superkeyboardisten Mr Onion.    
Bildextra    


   
 
 
 
 
Don Jonson & Mr Hammond King session    
Den 17/10 2009 var det en supersession i vardagsrummet. Lunkans vardagsrum hade nöjet att presentera "Don Jonson & Mr Hammond King session". Det var enormt trevligt!    
Bildextra    

Dokumentärfilm

   

 

 

 
 
 
Terminsavslutning    
Den 14/6 2009 hade Lunkans Vardagsrum terminsavslutning på Träffas Bar & Kök (f.d. Haggis Inn). Det var fantastiskt trevligt och en av kvällens överraskningar var att Bronson dök upp och drack några Öl, Avec och GT.    
Bildextra    

Video

   
 
     
 

 
Ron & Don and First Take live    
Den 11/5 2009 så spelade Ron & Don and First Take live inför publik för första gången. De spelade på Sugar Bar i Stockholm tillsammans med kompisarna i Tow Truck Two och Triplicane Micke Kjell var DJ.    
Bildextra    
Tow Truck Two    
Triplicane Micke Kjell    
     
 
     
 
 
     
Dan West session    

Lördagen den 21/3 2009 besökte trumlegenden Dan West vardagsrummet och det var en fantastiskt trevlig session.

   
Bildextra
Dan West som Best
 
     
 
 
     
Don session    

Lördagen den 27/12 2008 besökte Don vardagsrummet. Det var mycket trevligt och Clyde lagade en fantastisk korvgryta.

   
Bildextra
Recept korvgryta
 
     
 
 
Jazzrocksession    

Den 25/10 2008 så blev äntligen jazzrocksessionen av i vardagsrummet och det var mycket trevligt.

   
Bildextra    
Se video    
 
     
 
 
"Ron, Don & Jon and First Take"    

Den 13/9 2008 så hade First Take besök av den nybildade supertrion Ron, Don & Jon i vardagsrummet. Det blev en enormt trevlig och lyckad session.

   
Bildextra    
 
     
 
 
First Take    

Den 17/8 och 24/8 2008 så träffades First Take i vardagsrummet och rev av några gamla rockklassiker.

   
Bildextra    
 
     
 
 
"Potpurri" - Shit Kids    

080330 Lunkans Vardagsrum har nöjet att presentera musikvideon ”Potpurri" med punklegenderna Shit Kids.

   
Se "Potpurri" med Shit Kids    
 
     
 
 
"Konfan" - Shit Kids    

080330 Lunkans Vardagsrum har nöjet att presentera musikvideon ”Konfan" med punklegenderna Shit Kids.

   
Se "Konfan" med Shit Kids    
 
     
 
 
Ron & Don and First Take    

Den 5/1 2008 så träffades Ron & Don and First Take och repade tillsammans.

   
Bildextra    
 
     
 
 
     
Ron & Don session part III    

Den 3/11 2007 besökte superduon Ron & Don återigen vardagsrummet. Som vanligt blev det en mycket lyckad och angenäm tillställning.

   
Se dokumentärfilmen ”Ron & Don session part III”    
Bildextra    
Kolla in Ron & Don på myspace.com    
 
     
 
 
     
070915 Tyvärr så blev jazzrocksessionen i vardagsrummet inställd den här dagen med gitarrgudarna Danne Jonsson, Hasse Thunberg & Allan H. Hasse var vrålförkyld! Men Clyde, Pärra och Lunkan träffades ändå. Lunkan hade köpt hem så mycket korv och bröd så han bjöd över de andra grabbarna på en korvlunch. De passade även på att öva lite grann.    
Bildextra    
 
     
 
 
     
BilleBaseMan    
Den 26:e maj 2007 så hälsade BilleBaseMan på i vardagsrummet. Han svepte lite kaffe och bärs och vi hade det väldigt trevligt och pratade bl.a. om alla fantastiska Black Sabbath riff.    
Bildextra    
Kolla in BilleBaseman på myspace.com    
 
     
 
s
 
"The Shit Kids Session part II"    

Den 5:e maj 2007 så gick en session av stapeln igen med de gamla punklegenderna Shit Kids. Clyde från First Take medverkade som inlånad gitarrist och på trummor så lånades Lunkan och den gamla punklegenden Johan Johansson in. Och som vanligt så ville inte Lunkan ha några skitiga, äckliga och illaluktande gamla punkrockare i sitt vardagsrum, så sessionen fick ske på annan hemlig plats på Södermalm i Stockholm.

   

Se Dokumentärfilmen "The Shit Kids session part II"

   
Bildextra
Kolla in Shit Kids på Punktjafs
 
     
 
 
     
Bronson    

Ett kärt återbesök skedde lördagen den 6:e januari 2007 då Jim, John och James Bronson besökte vardagsrummet igen. De hade med sig sin nya medlem Jack Bronson och de spelade in två nyskrivna låtar. Det lät väldigt bra och det svängde verkligen om killarna. Bildextras

   
s    
 
     
  061228 Ett mail anlände till Vardagsrummets mailbox från Pappa Rassi under rubriken "Skandalbilderna på Ron o Don".s
  Läs mailet och se skandalbilderna på Ron o Don
 
     
  061031 Vardagsrummet fick besök av mästermixarna Rick Donko och Clyde Blomberg samt klippexperten Vaktmästaren. Efter många hårda timmar bakom mixerbordet kände de sig äntligen nöjda.  
  Bildextra
 
 
 
     
Ronnerik Ronneriksson & Rick Donko    

Efter stenhårda och utdragna förhandlingar med superstjärnorna Ronnerik & Rick så blev äntligen en session av till slut - nämligen den 28:e oktober 2006.

   
Bildextrass
Eftersnacks
Läs utdrag ur förhandlingarna
Kolla in Ronnerik & Rick på myspace.com
 
     
  061018 RICK DONKO & RONNERIK RONNERIKSSON MUSICAL MANAGEMENT & CARE AB DOTCOM UPA besökte vardagsrummet och lämnade över ett pressmeddelande.
  Se pressmeddelande
 
  061013 RICK DONKO & RONNERIK RONNERIKSSON MUSICAL MANAGEMENT & CARE AB DOTCOM UPA besökte vardagsrummet och lämnade över en pressrelease inför Ronnerik & Rick´s kommande gästsession den 28/10 2006.
  Se pressrelease
 
 
 
     
Hasse Thunberg    

Kl. 11.00 den 10:e augusti 2006 så hälsade Hasse på i vardagsrummet. Han svepte en kopp kaffe och tvingade sedan Lunkan att lägga trummor på en låt som han hade gjort. Lunkan fick slita hårt.............det var längesedan han spelade i en sådan där konstig takt! sssss s

   
Hemma hos reportage
Kolla in Hasse på Discogs
 
 
 
     
"The Shit Kids Session"    

Den 3:e juni 2006 så gästades First Take av de gamla punklegenderna Ärtan, Näsan och Muppi för en session. Musikbranschen höll andan och Lunkans vardagsrum förvandlades den här gången till Pärras vardagsrum.

   
Bildextra
Shit Kids har blivit Shit Gubbz
Shit Kids i Radio Jämtland
Kolla in Shit Kids på Punktjafs
 
 
 
     
? & ?    
På natten den 26:e maj 2006 så var det några skumma typer som smög sig in i vardagsrummet och spelade in en låt. Lunkan märkte ingenting för han låg och sov. När han vaknade låg det fullt med tomma ölburkar och ett tomt paket svinto på golvet.
   
     
 
 
 
     
First Take    
Den 6:e maj 2006 så gästade First Take sig själva i vardagsrummet och det blev en liten speciell tillställning - Lunkans vardagsrum förvandlades helt plötsligen till Clydes vardagsrum. Bilder
   
     
 
  060424 Pärra och Clyde dyker upp i vardagsrummet kl. 19.26. De är laddade och entusiastiska inför en session med sångpålägg och mixning av en gammal hårdrock-klassiker. Tyvärr så blev det varken sångpålägg eller mixning. Kvällen och natten ägnades istället åt diverse teknik-strul.
  Bilder
 
  060416 First Take träffades och berättade för varandra vad de gjort under speluppehållet och hur de firat påsklovet. Pärra visade upp sina nya basar som han köpt och Lunkan visade sin utdragna tand.
  Bilder
 
 
 
     
"The Coloured girls" - Kör    

Den 21:a februari 2006 besökte Sara & Ida vardagsrummet för en kör-session. Bilder

   
     
 
     
  060219 Pärra klev helt otippat fram och lade både fiol- och syntpålägg.
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss Bilder
 
 
 
     
Ron & Don    
Den 28:e januari 2006 gästade superduon Ron & Don vardagsrummet. Det blev en otroligt trevlig och angenäm session, som du kan se här    
     
 
  060110 Husbandet träffades för en sångpåläggs-afton och de hade det mycket angenämt. De sjöng fantastiskt vackert och det var inte ett öga torrt.
  Bilder
 
  060102 Superduon Ron & Don besökte vardagsrummet och överlämnade några promotionpictures. Och snart så återkommer de till vardagsrummet för en inspelningssession av några gamla klassiker. Håll ut!
  Bilder
 
  051220 Husbandet träffades och bakade traditionsenligt sin pepparkakskrubba. Efteråt drack de glögg och önskade varandra en riktigt God Jul.
  Bilder
 
 
 
     
Bronson    
Bronson besökte vardagsrummet den 10:e december 2005. Det blev en trevlig kväll och de spelade in en vacker julhälsning till oss alla. Bilder    
     
 
     
 
 
     
Danne Jonsson - Sång, gitarr    
051126 Kl. 14.03 denna gråa och ruggiga lördag stegade den andra gästartisten in i det varma och mysiga vardagsrummet. Det var dags för Danne Jonsson, direkt från Miami, att gästspela och gästsjunga. Han hade jet leg men spelade och sjöng duktigt ändå Och vad som hände då kan du se här    
Kolla in Don Jonson på Discogs    
 
     
 
 
     
"Mr Hammond King” - Hammondorgel    
Den 12:e november 2005 så var det dags för den första gästartisten i Lunkans vardagsrum - nämligen för ”Mr Hammond King”. Och det var ett jävla drag både när de spelade och på efterfesten    
     
 
  051110 Bandet värmde upp med att jamma på några gamla postpunk-klassiker. Sedan så jobbade de hårt med sång- och gitarrpålägg på ”Ramblin´” samt att de la en grund på ”Legendary Hearts”.
  Bilder
 
  051106 Husbandet repade duktigt på låtar som de ska spela med ”Mr Hammond King” när han gästar vardagsrummet. Och samtidigt passade Lunkan på att tvätta. Och efter repet lagade han god mat åt hela bandet.
  Bilder
 
  051102 Bandet kände inte riktigt för att repa den här kvällen. De kände mer för att spela Popgeni. Så de lämnade vardagsrummet och förflyttade sig ut till köket istället och spelade spel tillsammans med en hemlig god vän.
  Bilder
 
  051030 Då skulle den stora prövningen ske! Clyde skulle lägga sång på ”Crossroads” och spänningen var olidlig. Skulle grannarna bli störda igen!!?? Stämningen var nervös och hela lägenheten skallrade när han tog i med sin kraftfulla stämma………….

Bilder
 
  051027 Pärra lägger sång på ”Sitting on top of the world” och Clyde sologitarr. Clyde lägger sång och sologitarr på ”Born under a bad sign”. Pärra och Clyde lägger bas och gitarr på ”Men of good fortune” som Lunkan har lagt slasksång och trummor på sedan tidigare. Och som vanligt så smakade kaffet alldeles utmärkt.
  Bilder
 
  051022 Husbandet träffas och är lite oroliga för att de ska störa grannarna igen när de ska spela. Lunkan har gjort en specialdämpning av trummorna. Han har lagt en madrass på golvet och täckt den med några träskivor (IKEA-hyllor av typ IVAR) och en matta ovanpå detta. Dessutom stänger de alla dörrar in till vardagsrummet, stänger fönster och en ventil. Sen så kör de igång och rockar för fullt, men utan sång den här gången. Bandet spelar in ”Crossroads”, ”Sitting on top of the world” och ”Born under a bad sign”. De pustar ut efter repet. Ingen granne hörde av sig. Och det verkar som om Lunkans vardagsrum kan fungera som replokal i fortsättningen. :-)
  Bilder
 
  051017 Husbandet repar "Crossroads" och Clyde sjunger. Det är ett jävla drag och de har skitkul. Men kl. 21.15 ringer det på dörren. En granne har blivit störd. Bandet lägger av att spela för kvällen och sätter sig ner och dricker kaffe och diskuterar olika dämpningsalternativ. De känner sig deprimerade. Måste de lägga ner tanken på replokal i Lunkans vardagsrum? Fortsättning följer......
  Bilder
 
  051015 Husbandet testar nyinköpt mixerbord och hörlursförstärkare. De är lyriska över hur bra det låter och att det går så bra att repa i Lunkans vardagsrum. Ajöss alla sunkiga replokaler!
  Bilder